De OuderWerkGroep

De OuderWerkGroep (OWG), vallend onder de Oudercommissie, bestaat uit negen actieve ouders, die zich vrijwillig inzetten om verschillende activiteiten voor leerlingen en ouders te organiseren. Wij zijn als het ware de feestcommissie van school en hebben geen beleidsmatige rol.

Tijdens zes tot acht vergaderingen bereiden wij de activiteiten voor en stemmen deze af met de schoolteamvertegenwoordiger. Alle activiteiten worden vervolgens geŽvalueerd om deze in de toekomst nog beter te laten verlopen.

De activiteiten variŽren van paasmaaltijd, koffie schenken, avondwandelvierdaagse, tot sport- en speldag en sinterklaas- en kerstviering.

Verder regelen wij ook de hoofdluiscontrole, schoolkleding wassen, schoolversieringen, gezinsthema avond en de inzameling van oud papier.

Kortom, een veel omvattende opdracht die de OWG jaarlijks inbrengt en die door alle enthousiasme van het team, leerlingen en door inzet van extra hulpouders leidt tot goede herinneringen aan de basisschooltijd!

De OWG bestaat momenteel uit onderstaande personen: John Assink, Nienke Sangers, Marco Bijkerk, Joost van Dongen, Suzan Jochems en Karin Krijt / Patrick Dolman.

Als u ideeŽn, opmerkingen en / of vragen hebt, kunt u ons altijd aanspreken.
Het secretariaat-adres is info@sjaloomvoorst.nl o.v.v. OWG.

Wilt u (op termijn) ook aan de OWG deelnemen, dan kunt u dat eveneens melden bij bovenstaand adres.

Graan ontmoeten wij u bij ťťn van de activiteiten.

Vriendelijke groet van de OuderWerkGroep.
 

Kerkstraat 25 7383 CB Voorst 0575-501229 sjaloom@pcbovoorst.nl
© 2019 Christelijke Basisschool Sjaloom|powered by BasisOnline