Welkom op de groepspagina van groep 1/2

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze groepspagina. Wij zijn een gezellige groep. Aan het begin van het schooljaar zijn wij gestart met 25 kinderen in de klas en in de loop van het schooljaar komen er nieuwe kinderen bij ons in de groep.

Wij zijn lief voor elkaar en wij helpen elkaar.
Wij vinden het heel gewoon om elkaar te helpen; bijvoorbeeld met de jassen in de luizenzakken te doen, openen van drinkbekers, veters strikken enz. Wij helpen ook de nieuwe kinderen in de groep, zodat zij zich snel thuis voelen. Wij spelen lief en aardig met elkaar en willen graag dat iedereen het fijn heeft bij ons in de klas.


Wat doen wij?
's Morgens beginnen we met een inloop, je hebt dan even de tijd om samen met papa, mama of de oppas een spelletje uit de kast te doen. De juf zingt een liedje en dan weten we dat we moeten opruimen, vervolgens gaan we in de kring. Elke dag bespreken we welke dag het is en welke dag het gisteren was en welke dag het morgen is.


Na de kring gaan we spelen en werken, zo hebben we een huishoek waar je lekker in kunt spelen, maar je mag ook bouwen in de bouwhoek of verven op het verfbord. Er is van alles te doen in de klas.  
Ook gaan we elke dag buiten spelen, we hebben veel speelgoed zoals fietsen, karren, step en een skelter. Op vrijdag gaan we altijd naar de gymzaal, dat vinden wij erg leuk!

Kortom, wij hebben een gezellige, knusse en actieve klas.

De kinderen en juffen van groep 1 en 2                                      
 
 
 
 
 
Kerkstraat 25 7383 CB Voorst 0575-501229 sjaloom@pcbovoorst.nl
© 2019 Christelijke Basisschool Sjaloom|powered by BasisOnline