Inschrijving

Mocht u n.a.v. de informatie op de website een (vrijblijvend) gesprek of rondleiding willen, dan kunt u contact opnemen met de directeur, Esther van Dijk - directie@sjaloomvoorst.nl of 0575-501229.
Bent u na dit kennismakingsgesprek enthousiast geworden over de school en wilt u uw kind graag inschrijven dan kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de directeur of de juf van groep 1/2. Als wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, is uw kind aangemeld. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging. Wij adviseren ouders en/of verzorgers hun kind als het drie jaar wordt aan te melden.
Door de leerkracht van groep 1-2 wordt ca. 6  weken voor toelating contact met u opgenomen. Er kunnen dan afspraken worden gemaakt om een aantal keren ter kennismaking op school te komen. Uw kind mag ongeveer een maand voor zijn/haar vierde verjaardag jaar een aantal dagdelen meedraaien. Voordat uw kind vier jaar wordt krijgt het, ter verwelkoming een kaart met daarop de naam van de leerkracht(en) die het krijgt, de groep waarin hij/zij geplaatst wordt en de dag waarop hij/zij op school verwacht wordt.
 
Wanneer een leerling van een andere school komt, neemt de school vooraf contact op met de vorige school. Wij ontvangen van de “oude” school een onderwijskundig rapport (als ouder/verzorger ontvangt u daarvan een afschrift). Op deze manier hebben wij snel zicht op de mogelijkheden van de nieuwe leerling.
 

 

Kerkstraat 25 7383 CB Voorst 0575-501229 sjaloom@pcbovoorst.nl
© 2019 Christelijke Basisschool Sjaloom|powered by BasisOnline